Langos.

Det var såklart langos det blev till lunch. Det är faktiskt inte alls svårt att göra själv. Jag brukar göra en sats deg (räcker till ca 16 langos) och sen frysa in när man egentligen ska fritera dem. Sen bara tar man den frysta degplattan och lägger i varm olja när man vill äta nån annan dag. Supersmidigt.
Dessutom hittade jag räkor i frysen, så det blev riktig lyxlunch. Och ikväll ska mamma och jag äta svenska kräftor som min morbror fiskade upp i somras. Vi har hela frysen full med kräftor, eftersom han gav bort de sista 7 kilona till oss, "bara för att bli av med dem". Ska bli gött, men nu var det ju langos jag skrev om.. Såhär blev det!
 

Nu försöker jag glömma bort att jag har det här diskberget ute i köket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0